Cégadatok: MB Üveges Team Kft Telefonszám: Bundik Sándor +36 20 567 0958

Konyha hátfal üveg készítés

A konyhahátfal meghatározó szerepet játszik a konyhánk megjelenésében. Konyha hátfal üveg készítés nyomtatott azaz fotóval ellátott (printeltüveg) vagy egyszínű festett üveg felhasználásával. Ön elképzelni, mi elkészítjük és beépítjük! Rövid határidővel! Mi alapján érdemes választani?

Gyakoribb a monokróm színpaletta (ezek általában egyszínű konyha hátfalakat jelenti), vagy amikor az üveg alá bármilyen nyomat, minta kerül, azaz nyomtatással dekorált lesz. Leginkább a bútorfrontok színéhez és stílusához érdemes igazítani a konyhahátfal típusát, lényeges tehát, hogy színében harmonizáljon konyhabútorunkkal.

Nyomtatással dekorált üveg konyha hátfal üveg

Az üveg konyhai hátfalra szinte bármilyen nyomtatás kép rákerülhet, bármilyen fotót választhat.

Konyhahátfal üveg színes üvegből

Ez esetben az ön által választott (RAL) színre gyártjuk le az üveg falipaneleket azaz a színes üveg konyhai hátfal panelt. Az nyomtatott - printelt - edzett üveg számtalan előnye mellett rendelkezik egy olyan tulajdonsággal is, ami miatt a pontos helyszíni felmérés elengedhetetlen ezen szolgáltatás megrendelése esetén. A legyártott konyha hátfal üveg méretei később ugyanis nem módosíthatóak, nem lehet újra vágni, csiszolni, utólag furatot elhelyezni!. Sok esetben felmérésen találkozunk olyan megoldásokkal, amelyek megdrágítják az üveg hátfal gyártását, és sok esetben kell kompromisszumot kötni a már meglévő konyhabútor kialakítása miatt.