Cégadatok: MB Üveges Team Kft Telefonszám: Bundik Sándor +36 20 567 0958

Printelt üveg készítés

Speciális nyomtatással vagy szitázott technológiával került a festék "beégetésre" az üveg felületre fotó minőségen! Rendkívül jó minőségű fotóval díszített üvegfelületet kapunk ami nagy kopásállóságú. A nyomtatott üveg lehet (VSG - lamináltüveg) vagy (ESG - edzettüveg) felhasználásától függően.

Bővebben

Szines üveg készítés

Színes üvegnek hívjuk az egyszínben pompázó üvegeket. Színes üvegen belül is vannak üveg típusok, amelyeket felhasználásuk szerint alkalmazzuk. Van gyárilag festett üveg (pl LACOBEL) van anyagában színezett üveg pl PARSOL üveg, Lamináltüveg VSG és a festett színesüveg a RAL színskála színeiben.

Bővebben

Konyha hátfal üveg készítés

A konyhahátfal meghatározó szerepet játszik a konyhánk megjelenésében. Konyha hátfal üveg készítés nyomtatott azaz fotóval ellátott (printeltüveg) vagy egyszínű festett üveg felhasználásával. Ön elképzelni, mi elkészítjük és beépítjük! Rövid határidővel! Mi alapján érdemes választani?

Bővebben

Üveg / Zuhanyajtó készítés

 Üveg / Zuhanyajtó készítés

Üvegajtó / Zuhanyajtó készítés egyedi méretre gyártva, beépítve - garanciával - az ön által választott ajtónyitás irányban (kifelé-befelé nyíló vagy elhúzható, falra vagy falról nyíló kivitelben printelt vagy színes üveg felhasználásával.

Zuhanykabin készítés

Az általunk gyártott - beépített üveg zuhanykabinjaink jellemzői: egyedi, épített, méretpontos.Bármilyen üvegtípusból választhat. Minőségi vasalatok, fogantyúk (Ezüst - fényes, szálcsiszolt, fekete) tehetik még egyedibbé fürdőszobáját.

Bővebben